Cro Cop seminar - organizatora Stipu Glavicu bombardiraju s pozivima i porukama!

Kada se radi o nadolazećem seminaru Mirka Filipovića, problem nije u tome hoće li biti dovoljno zainteresiranih, već u činjenici da i pet dvorana ne bi bilo dovoljno za sve one koji žele naučiti vrijedne lekcije od najboljeg hrvatskog MMA borca. Realnost je, na žalost, da za kvalitetan seminar ne smije biti više od 50-ak studenata, no ne morate se brinuti. Ovaj događaj je, sudeći prema svemu, tek prvi u nizu.

Organizator Stipe Glavica osvježio je svoj Facebook profil sljedećom viješću :

"Zanimanje za seminar s Cro Copom je OGROMNO, u zadnja dva-tri dana dobio sam više od 250 mailova, poruka, poziva... Kada bi ugostili sve te ljude na seminar i zagrebačka Arena bila bi nam premala. Na žalost, broj sudionika je ograničen na 50. Moram naglasiti da je ovo tek početak i da će Mirko nastaviti sa seminarima u skladu sa svojim mogućnostima i slobodnim vremenom i vjerujem da će svima biti ispunjena želja da treniraju rame uz rame s našim najboljim borcem svih vremena.

E sada, VAŽNA OBAVIJEST za sve zainteresirane : REZERVACIJA KARATA ZA SEMINAR BITI ĆE PREKO MOG FB PROFILA I KREĆE SREDINOM OVOGA MJESECA."