ZADARSKI BOOT CAMP - krenule su uplate

Od danas se primaju uplate za zadarski Boot Camp, kojeg organiziraju Stipe Glavica i sportsko društvo Virtus. Zadarska avantura, duplo jeftinija a duplo uzbudljivija od prijašnje, traje od 23. do 26. listopada - od četvrtka do nedjelje.

Za razliku od ljetnog Boot Campa održanog 2012. godine, ovaj će se održati na jesen kako bi se polaznici okušali u nešto drugačijim, u mnogim slučajevima i izazovnijim uvjetima. Boot Camp će biti održan u okolici Zadra, na lokaciji koja će biti čuvana u tajnosti kao iznenađenje - i od koje će svim sudionicima nesumnjivo zaigrati srce i proraditi adrenalin.

Toby Cowern će imati ulogu vodećeg instruktora na ovome kampu, a uz njega će disciplinu tjerati Avi Nardia i Vedran Bađun. Očekuje se i gost iz Engleske Mike Lowridge - instruktor preživljavanja i vrhunski stručnjak za postavljanje zamki u prirodi i izradu samih. Ekipi će se priključiti i Vojislav Niciforovic iz Srbije koji je isto tako obučen na raznim područjima, preživljavanje, prva pomoć, ronjenje, alpinizam, samoobrana, izrada oružja - koplja, noževa..

Na ovome kampu instruktori će otići korak dalje, studenti neće uživati u raskošnim pauzama za doručak, ručak i večeru kao u prvom, kuhat će si sami, spavat će se na otvorenom, radit će i izvršavati svoje "misije" pod pritiskom, i jako malo će spavati.

Naravno, sve će biti kontrolirano i pod budnim okom instruktora, koji će paziti da igra ne ode predaleko, ali svakako će svaki od prijavljenih osjetiti težak psihofizički dril i tu će imati priliku testirati sebe i vidjeti kolike su im granice.

Cijena kampa je 120 eura po osobi, što je duplo jeftinije nego na prošlom. Za manju cijenu dobit ćete još više adrenalinske zabave i užitka, a iskustvo će biti i izuzetno poučno.

TRAJANJE

Od 23. do 26. listopada - od četvrtka do nedjelje.
 
MJESTO POLAZIŠTA
Autobusni kolodvor Zadar
 
CIJENA
120 eura

TRAJANJE PRIJAVA
Prijave traju do 10.10.2014

 
UPLATE
Svaki prijavljeni će na vrijeme dobiti detalje o vršenju uplata.
 
 DOBNA GRANICA

Donja granica je 16 godina starosti uz pisano odobrenje roditelja za natjecanje.