Cro Cop seminar - organizatora Stipu Glavicu bombardiraju s pozivima i porukama!

Kada se radi o nadolazećem seminaru Mirka Filipovića, problem nije u tome hoće li biti dovoljno zainteresiranih, već u činjenici da i pet dvorana ne bi bilo dovoljno za sve one koji žele naučiti vrijedne lekcije od najboljeg hrvatskog MMA borca. Realnost je, na žalost, da za kvalitetan seminar ne smije biti više od 50-ak studenata, no ne morate se brinuti. Ovaj događaj je, sudeći prema svemu, tek prvi u nizu.

Opširnije...

ZADARSKI BOOT CAMP - krenule su uplate

Od danas se primaju uplate za zadarski Boot Camp, kojeg organiziraju Stipe Glavica i sportsko društvo Virtus. Zadarska avantura, duplo jeftinija a duplo uzbudljivija od prijašnje, traje od 23. do 26. listopada - od četvrtka do nedjelje.

Opširnije...

Cro Copov seminar je u potpunosti besplatan

Organizator nestrpljivo iščekivanog seminara s Mirkom Filipovićem, Stipe Glavica, otkrio je na Facebooku nove detalje o događaju i samim prijavama. Sve će se održati na kineziološkom fakultetu odnosno DIF-u, a "simboličan iznos" koji se spominjao ranije više ne postoji. Seminar će biti potpuno besplatan, a čak vas čeka i poklon od Cro Copa - majica kakvu često nosi pri ulasku u ring/kavez.

Opširnije...

Cro Cop seminar - još 9 dana do otvaranja rezervacija, otkriva Stipe Glavica

Seminar najuspješnijeg hrvatskog MMA borca, Mirka Filipovića, podignuo je hrpu zainteresiranih fanova na noge odmah po prvoj "procurjeloj" informaciji. Do sada je bilo poznato da neće biti više od 50 studenata na seminaru kako bi kvaliteta bila na željenom nivou, a organizator Stipe Glavica putem Facebook profila natuknuo je da će se za vrijeme odabira uzeti u obzir vaše znanje, brzina i snalažljivost.

Opširnije...